Εκδόσεις

Προϊοντικοί Κατάλογοι | Περιοδικά | Βιβλία
Σχεδιασμός, Σελιδοποίηση
Περιοδικές Εκδόσεις | Βιβλία | Κατάλογοι

Ο σχεδιασμός ενός βιβλίου αποτελείται από 2 μέρη. Αρχικά το εξώφυλλο το οποίο πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα το περιεχόμενο του βιβλίου. Στη συνέχεια έχουμε την εσωτερική σελιδοποίηση, που αν δεν πρόκειται για κάποιο λογοτεχνικό κείμενο, πρέπει να γίνει σωστή κατανομή του υλικού (άρθρα, φωτογραφικό & αρχειακό υλικό, παραπομπές). Πρέπει να έχει την σωστή γραμματοσειρά ώστε να είναι ευανάγνωστο και μέσα από τους τίτλους, τα εισαγωγικά σημειώματα και το κυρίως κείμενο να δίνει έναν χαρακτήρα στο βιβλίο.

Ο σχεδιασμός ενός περιοδικού, ενός επαναλαμβανόμενου εντύπου ανά σταθερά χρονικά διαστήματα, έχει άλλες απαιτήσεις από ένα βιβλίο. Πρέπει να γίνει ο προσεκτικός σχεδιασμός του κασέ, το στήσιμο δηλαδή του υλικού, ώστε σε κάθε έκδοση ο αναγνώστης να βρίσκει στην ίδια θέση την ίδια θεματική η οποία θα είναι αναγνωρίσιμη από τα χρώματα, την γραμματοσειρά ή κάποια άλλα γραφιστικά στοιχεία.

TRIAS Travel

Το τουριστικό γραφείο Trias Travel με έδρα στην Γερμανία μας ανέθεσε τον σχεδιασμό τον ετήσιων καταλόγων με τα ταξίδια που διοργανώνει σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Λ. Αμερικής.

Το στήσιμο των καταλόγων έγινε με σκοπό την εύκολη και ξεκάθαρη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του κάθε ταξιδιου.
Το concept είναι ο αναγνώστης μέσω των φωτογραφιών να κάνει ένα νοητικό ταξίδι σε αυτά τα μέρη.

Επισκευθείτε το site της TRIAS TRAVEL
www.triastravel.de

Κατάλογος Έκθεσης

Η έκθεση «Βάλιας Σεμερτζίδης. Αντιπροσωπευτικά έργα του από την περίοδο της Ρόδου» πραγματοποιήθηκε το 2005 στο Κατάλυμα της Γαλλίας στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου υπό την αιγίδα του ΟΠΑΔ.

Η έκδοση περιλαμβάνει τα έργα της έκθεσης, την μελέτη πάνω στο έργο του καλλιτέχνη από τον ιστορικό τέχνης κο Μαυρομάτη καθώς και άλλα κείμενα και ένα σύντομο βιογραφικό του καλλιτέχνη.

Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων

Είχαμε την χαρά και την τιμή να αναλάβουμε την έκδοση για τα 100 χρόνια του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων. Μια έκδοση αφιερωμένη στις γυναίκες που εργάστηκαν για την εξέλιξη και την βελτίωση της θέσης της ελληνίδας γυναίκας στην κοινωνία και την πολιτεία.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού που αποτελείται από αρχειακό υλικό και εισηγήσεις καταξιωμένων στον επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο μελών του ΕΣΕ μπορεί κανείς να δει την πορεία των γυναικών στην Ελλάδα από το 1908.